C Blomqvist Markarbeten

Kalmar län

Information

570315-XXXX är organisationsnummer för bolaget C Blomqvist Markarbeten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C Blomqvist Markarbeten är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nybro som är den kommunen som C Blomqvist Markarbeten finns i.

C Blomqvist Markarbeten har varit registrerat sedan 1984-07-23 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för C Blomqvist Markarbeten så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

C Blomqvist Markarbeten är och det finns flera bolag i Nybro som också är .

Firmatecknare för C Blomqvist Markarbeten är följande:

Vill ni komma i kontakt med C Blomqvist Markarbeten så kan ni göra det på telefon genom 070-6714920 eller genom brev på följande adress:

Schakt och planeringsarbeten med traktorgrävare

Det finns olika personer som har en koppling med C Blomqvist Markarbeten och det är Blomqvist, Håkan Christer Conny som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,