Accenta Tool AB

Kalmar län

Information

Accenta Tool AB är ett av många verksamheter som finns i Nybro. Det är nämligen den kommunen som Accenta Tool AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Accenta Tool AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-18.

Accenta Tool AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2006-12-15. Men sedan 2007-01-18 så har Accenta Tool AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Barklunds v. 13, 380 44, Alsterbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Accenta Tool AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6078789.

Nybro arbetar för att verksamheter som Accenta Tool AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Accenta Tool AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall utföra formsprutning av Thermoplast, bedriva konsultverksamhet inom plastindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Accenta Tool AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Accenta Tool AB och det är följande personer, Tampöld, Elmar Jaak som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Tampöld, Gun Ann-Christin som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nordenberg, Marie som är född 1951 och har titeln Revisor, OH Revision som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Accenta Tool AB är 556717-8909.