AT Bolaget i Sverige AB

Kalmar län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva åkeri och utföra anläggningsarbeten, handel med anläggningsmaskiner, övriga maskiner och industritillbehör, maskinuthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AT Bolaget i Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nybro så är AT Bolaget i Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Nybro arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nybro och i Kalmar län. Redan 2005-01-28 så skapades AT Bolaget i Sverige AB och företaget är har F-skattsedel AT Bolaget i Sverige AB har haft det sedan 2005-09-15.

AT Bolaget i Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-15

556675-5442 är organisationsnummret för företaget som finns i Nybro.

Just nu är AT Bolaget i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med AT Bolaget i Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 070-2499494 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AT Bolaget i Sverige AB är Jonsson, Karl Magnus Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Anna Maria Kristina som är född 1936 och har titeln Suppleant, Johansson, Christian Åke som är född 1971 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .