Kristvallabrunn Konsult & Förvaltning AB

Kalmar län

Information

Kristvallabrunn Konsult & Förvaltning AB är en verksamhet som finns i Nybro. I Kristvallabrunn Konsult & Förvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stark, Martin Robert Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Birgitta Annelie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kristvallabrunn Konsult & Förvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kristvallabrunn Konsult & Förvaltning AB på telefon 08-6543310.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva ekonomisk rådgivning inom redovisning och företagsutveckling samt utföra teknisk förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kristvallabrunn Konsult & Förvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kristvallabrunn Konsult & Förvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Nybro arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kristvallabrunn Konsult & Förvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-05 och Kristvallabrunn Konsult & Förvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kristvallabrunn Konsult & Förvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kristvallabrunn Konsult & Förvaltning AB har 556624-5030 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.