Tor Transport AB

Kalmar län

Information

Tor Transport AB är en verksamhet som finns i Nybro. I Tor Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Ulf Erik Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Anna Marie Maj-Louise som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jannesson, Ulf Lennart Mattias som är född 1972 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Göran som är född 1965 och har titeln Revisor, Sporrong, Carl Håkan som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tor Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tor Transport AB på telefon 070-9764061.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tor Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tor Transport AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Nybro arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tor Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-02-16 och Tor Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-02-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tor Transport AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Tor Transport AB har 556603-5548 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.