AB Glasriket en aktör för regionens utveckling

Kalmar län

Information

556597-5868 är organisationsnummer för verksamheten AB Glasriket en aktör för regionens utveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Glasriket en aktör för regionens utveckling är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nybro som är den kommunen som AB Glasriket en aktör för regionens utveckling finns i.

AB Glasriket en aktör för regionens utveckling har varit registrerat sedan 2000-09-27 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Glasriket en aktör för regionens utveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

AB Glasriket en aktör för regionens utveckling är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nybro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Glasriket en aktör för regionens utveckling är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lund, Olle Markus -Widnemark, Berit Monica Yvonne Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med AB Glasriket en aktör för regionens utveckling så kan ni göra det på telefon genom 0481-45215 eller genom brev på följande adress:
Dunderbergsg. 2, 382 30, Nybro

Bolaget skall marknadsföra och produktutveckla Glasriket som ett kvalitativt högtstående besöksmål såväl kulturellt som närings- livsmässigt, ansvara för samordning av turistbyråverksamhet i de fyra glasrikekommunerna, samt bedriva handel med turistrelaterade varor och tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Glasriket en aktör för regionens utveckling och det är Petersson Thaysen, Karolina Maria som är född 1967 och har titeln Extern VD, Lund, Olle Markus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fagerström, Ann-Marie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Eva-Marie Vivian som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Mats Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lena Ann-Marie som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamotWidnemark, Berit Monica Yvonne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Ann Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Franzén, Jan-Olov Birger som är född 1935 och har titeln SuppleantJensen, Ingrid Hanna Margitta som är född 1948 och har titeln SuppleantLindgren, Carl Johan som är född 1960 och har titeln SuppleantSkog Lindman, Jan Peter som är född 1969 och har titeln SuppleantWestman, Lars Bertil som är född 1950 och har titeln SuppleantSvensson, Jan Hasse Rudolf som är född 1948 och har titeln RevisorAskman, Maj Christina som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantErlandsson, Ingvar Nils Erik som är född 1933 och har titeln LekmannarevisorCarlson, Åke Rune Bernhard som är född 1954 och har titeln LekmannarevisorssuppleantAskman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor