Projekt Mosjön AB

Kalmar län

Information

Projekt Mosjön AB är ett av många verksamheter som finns i Nybro. Det är nämligen den kommunen som Projekt Mosjön AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Projekt Mosjön AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Projekt Mosjön AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1998-01-29. Men sedan 1998-01-01 så har Projekt Mosjön AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Madesjöv. 15, 382 45, Nybro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Projekt Mosjön AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0481-48130.

Nybro arbetar för att verksamheter som Projekt Mosjön AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Projekt Mosjön AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva entreprenad, exploatering, köp och försäljning av fastigheter samt uthyrning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Projekt Mosjön AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Projekt Mosjön AB och det är följande personer, Gunnarsson, Mats Sigvard Ernfrid som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Marie Jessica Christine som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Mats Johan Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Christian Åke som är född 1971 och har titeln Revisor, Lilja, Leif Roland Lage som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.RoLo Förvaltning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Projekt Mosjön AB är 556551-4626.