Mycke' Nöje i Sverige AB

Kalmar län

Information

Mycke' Nöje i Sverige AB är ett av många företag som finns i Nybro. Det är nämligen den kommunen som Mycke' Nöje i Sverige AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mycke' Nöje i Sverige AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Mycke' Nöje i Sverige AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1997-09-16. Men sedan 1997-01-01 så har Mycke' Nöje i Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ebbegärde 620, 380 30, Rockneby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mycke' Nöje i Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0480-422226.

Nybro arbetar för att företag som Mycke' Nöje i Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mycke' Nöje i Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva underhållningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mycke' Nöje i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mycke' Nöje i Sverige AB och det är följande personer, Berntsson, Börje Johnny Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Bernt Arne Joel som är född 1933 och har titeln Suppleant, Leo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mycke' Nöje i Sverige AB är 556546-0200.