Gümako Lyft AB

Kalmar län

Information

Gümako Lyft AB är ett av många företag som finns i Nybro. Det är nämligen den kommunen som Gümako Lyft AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gümako Lyft AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Gümako Lyft AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1995-10-02. Men sedan 1995-01-01 så har Gümako Lyft AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mörtv., 382 38, Nybro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gümako Lyft AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0481-17697.

Nybro arbetar för att företag som Gümako Lyft AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gümako Lyft AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av mobilkranar samt utföra monteringsarbeten av betongelement och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gümako Lyft AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Kock, Günter Peter -Kock, Ingrid Gunilla Margareta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gümako Lyft AB och det är följande personer, Kock, Günter Peter som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kock, Ingrid Gunilla Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Bäck, Bo Carl-Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gümako Lyft AB är 556525-7200.