Orrefors Kosta Boda Holding AB

Kalmar län

Information

Orrefors Kosta Boda Holding AB är en verksamhet som finns i Nybro. I Orrefors Kosta Boda Holding AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Härstedt, Carl Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Ulf Torsten som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallenberg, Gitte Josefine som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kullman, Ingvar Carl-Axel som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Orrefors Kosta Boda Holding AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Orrefors Kosta Boda Holding AB på telefon 0481-34000.

Bolaget ska äga och förvalta aktier och fastigheter samt, självt eller genom dotterbolag, bedriva glasbruksrörelse, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Orrefors Kosta Boda Holding AB av bolagstypen Aktiebolag.

Orrefors Kosta Boda Holding AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Nybro arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Orrefors Kosta Boda Holding AB innehar ej F-skattsedel och Orrefors Kosta Boda Holding AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Orrefors Kosta Boda Holding AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Härstedt, Carl Göran -Jansson, Ulf Torsten

Orrefors Kosta Boda Holding AB har 556519-1300 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.