Dan-Åke Åkesson Åkeri AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dan-Åke Åkesson Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nybro så är Dan-Åke Åkesson Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Nybro arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nybro och i Kalmar län. Redan 1995-01-19 så skapades Dan-Åke Åkesson Åkeri AB och bolaget är har F-skattsedel Dan-Åke Åkesson Åkeri AB har haft det sedan 1995-01-01.

Dan-Åke Åkesson Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556508-1618 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nybro.

Just nu är Dan-Åke Åkesson Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Dan-Åke Åkesson Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 0480-92112 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dan-Åke Åkesson Åkeri AB är Åkesson, Magnus Dan-Åke Sigvard som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Annette Marie-Louise som är född 1957 och har titeln Suppleant, Bäck, Bo Carl-Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Leo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .