Nybro Kommissionsaffär Aktiebolag

Kalmar län

Information

Nybro Kommissionsaffär Aktiebolag är ett företag som finns i Nybro. I Nybro Kommissionsaffär Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Stefan Erik Astor som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Magnus Erik Peter som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nicklasson, Gert-Ove Edmund som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nybro Kommissionsaffär Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nybro Kommissionsaffär Aktiebolag på telefon 0481-10163.

Bolaget skall bedriva affärsrörelse inom beklädnadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nybro Kommissionsaffär Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nybro Kommissionsaffär Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalmar län och Nybro arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nybro Kommissionsaffär Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Nybro Kommissionsaffär Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nybro Kommissionsaffär Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Nybro Kommissionsaffär Aktiebolag har 556493-9063 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.