Steel Partners i Nybro Aktiebolag

Kalmar län

Information

Steel Partners i Nybro Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Nybro som är den kommunen där Steel Partners i Nybro Aktiebolag finns. I Nybro så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Steel Partners i Nybro Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Steel Partners i Nybro Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Steel Partners i Nybro Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Steel Partners i Nybro Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsg. 20, 572 35, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Nybro arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Steel Partners i Nybro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Steel Partners i Nybro Aktiebolag har idag 556464-1222 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. är den som för stunden ansvarar för Steel Partners i Nybro Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring och produktionsadministration med inriktning på främst verkstadsindustrin samt trading av produkter i stål och plåt, inriktat på verkstadsindustrin samt ävensom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

I Steel Partners i Nybro Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilarp, Nils Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilarp, Solveig Ann-Mari Linnéa som är född 1940 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .