Orrepellets i Åslahult AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av bränslepellets, entreprenader inom jord- och skogsbruk, personaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Orrepellets i Åslahult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nybro så är Orrepellets i Åslahult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Nybro arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nybro och i Kalmar län. Redan 1989-11-20 så skapades Orrepellets i Åslahult AB och bolaget är har F-skattsedel Orrepellets i Åslahult AB har haft det sedan 2006-04-20.

Orrepellets i Åslahult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-20

556377-3042 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nybro.

Just nu är Orrepellets i Åslahult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Orrepellets i Åslahult AB så går det att nå dem via telefon på 0481-30077 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Orrepellets i Åslahult AB är Davidsson, Andreas Gustav Olof som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Davidsson, Kerstin Monika Ingeborg som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Lars-Olof Erling som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Leo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln Revisor, Nicklasson, Gert-Ove Edmund som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.