Monika Eriksson Salongen Aktiebolag

Kalmar län

Information

Monika Eriksson Salongen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Nybro. Det är nämligen den kommunen som Monika Eriksson Salongen Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Monika Eriksson Salongen Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1988-08-26.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Larmtorget 4, 392 32, Kalmar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Monika Eriksson Salongen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0455-51490.

Nybro arbetar för att bolag som Monika Eriksson Salongen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Monika Eriksson Salongen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall utföra klippning och försäljning av hårprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Monika Eriksson Salongen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Monika Eriksson Salongen Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Ulf Peter Mikael som är född 1964 och har titeln Likvidator, Sporrong, Carl Håkan som är född 1959 och har titeln Revisor, Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Monika Eriksson Salongen Aktiebolag är 556330-8245.