R.E.K. Fastighetsaktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva förvaltning och uthyrning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R.E.K. Fastighetsaktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nybro så är R.E.K. Fastighetsaktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Nybro arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nybro och i Kalmar län. Redan 1987-10-05 så skapades R.E.K. Fastighetsaktiebolag och företaget är har F-skattsedel R.E.K. Fastighetsaktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

R.E.K. Fastighetsaktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-27

556307-0159 är organisationsnummret för företaget som finns i Nybro.

Just nu är R.E.K. Fastighetsaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med R.E.K. Fastighetsaktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0481-15010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom R.E.K. Fastighetsaktiebolag är Karlsson, Rune Evert Rickard som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lillemor Christina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bäck, Bo Carl-Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Leo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .