Aktiebolaget Nybro Glasbruk

Kalmar län

Information

Aktiebolaget Nybro Glasbruk hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Nybro som är den kommunen där Aktiebolaget Nybro Glasbruk finns. I Nybro så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Nybro Glasbruk tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Aktiebolaget Nybro Glasbruk har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Nybro Glasbruk så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0481-42880.

Nybro arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Nybro Glasbruk Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Nybro Glasbruk har idag 556297-3049 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mellström, Björn Artur -Mellström, Stig Arne -Palmberg, Kenny Per-Åke Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Nybro Glasbruk

Bolaget skall bedriva försäljning av hushålls- och prydnadsglas ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Nybro Glasbruk så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindgren, Carl Johan som är född 1960 och har titeln VD, Lindgren, Carl Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmberg, Kenny Per-Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mellström, Björn Artur som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellström, Stig Arne som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellström, Mai Anne som är född 1955 och har titeln SuppleantLeo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln Revisor, Nicklasson, Gert-Ove Edmund som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.