Axipto AB

Kalmar län

Information

556283-4514 är organisationsnummer för företaget Axipto AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Axipto AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nybro som är den kommunen som Axipto AB finns i.

Axipto AB har varit registrerat sedan 1986-09-15 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Axipto AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Axipto AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nybro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Axipto AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Axipto AB så kan ni göra det på telefon genom 0481-47500 eller genom brev på följande adress:
Titanv. 10, 382 46, Nybro

Bolaget skall bedriva mekanisk legotillverkning i huvudsakligen numeriskt styrda maskiner samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Axipto AB och det är Svensson, Pierre Emanuel Magnus som är född 1975 och har titeln VD, Appert, Hans Göran Birger som är född 1963 och har titeln Vice VD, Svensson, Pierre Emanuel Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Appert, Hans Göran Birger som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ovesson, Bert Ove som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Allansson, Kjell Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Jan Martin Hugo som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Andersson, Stig Arvid Lennart som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Leo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln RevisorKullman, Ingvar Carl-Axel som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor