MÄKLARHUSET i Nybro AB

Kalmar län

Information

MÄKLARHUSET i Nybro AB är ett av många bolag som finns i Nybro. Det är nämligen den kommunen som MÄKLARHUSET i Nybro AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MÄKLARHUSET i Nybro AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

MÄKLARHUSET i Nybro AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1985-06-26. Men sedan 1986-01-01 så har MÄKLARHUSET i Nybro AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 2, 382 30, Nybro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MÄKLARHUSET i Nybro AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0481-51800.

Nybro arbetar för att bolag som MÄKLARHUSET i Nybro AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MÄKLARHUSET i Nybro AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva försäljning av hus, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MÄKLARHUSET i Nybro AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MÄKLARHUSET i Nybro AB och det är följande personer, Blomberg, Kent Jonny Nils-Ivar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Siv Ingrid Maritha som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nicklasson, Gert-Ove Edmund som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MÄKLARHUSET i Nybro AB är 556262-3982.