Birger Karlssons Åkeri Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Birger Karlssons Åkeri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nybro här finns det många olika Aktiebolag. Birger Karlssons Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Nybro jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Birger Karlssons Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556245-6623.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0481-10389 alternativt besöka eller skicka post till Birger Karlssons Åkeri Aktiebolag på följande adress Kvarng. 8, 382 41, Nybro.

Birger Karlssons Åkeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Birger Karlssons Åkeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Lars Per-Ola som är född 1964 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri samt försäljning av eldningsoljor och därmed förenlig verksamhet.