Solbackens Damfrisering, Anita Dywik Thorén

Kalmar län

Information

I Nybro finns det ett Enskild firma som heter Solbackens Damfrisering, Anita Dywik Thorén. Det finns flera företag som liknar Solbackens Damfrisering, Anita Dywik Thorén i Kalmar län. Nybro är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Solbackens Damfrisering, Anita Dywik Thorén är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 1977-03-14 så har Solbackens Damfrisering, Anita Dywik Thorén varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Solbackens Damfrisering, Anita Dywik Thorén och det finns fler företag som är det i Nybro.

Vill man komma i kontakt med Solbackens Damfrisering, Anita Dywik Thorén så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Solbackens Damfrisering, Anita Dywik Thorén så kan ni göra det på .

Dam- och herrfrisering

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dyvik, Anita Kerstin Linnéa som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Solbackens Damfrisering, Anita Dywik Thorén har 530313-XXXX som sitt organisationsnummer.