Häfele GmbH & Co KG Tyskland filial Sverige

Kalmar län

Information

Häfele GmbH & Co KG Tyskland filial Sverige är ett av många företag som finns i Nybro. Det är nämligen den kommunen som Häfele GmbH & Co KG Tyskland filial Sverige finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Häfele GmbH & Co KG Tyskland filial Sverige är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-06-14.

Häfele GmbH & Co KG Tyskland filial Sverige som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2007-03-09. Men sedan 2007-06-14 så har Häfele GmbH & Co KG Tyskland filial Sverige varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ryhovsg. 4, 553 03, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Häfele GmbH & Co KG Tyskland filial Sverige så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-180088.

Nybro arbetar för att företag som Häfele GmbH & Co KG Tyskland filial Sverige ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Häfele GmbH & Co KG Tyskland filial Sverige. Det finns flera företag i Kalmar län.

Filialen ska bedriva utveckling och distribution av mekaniska produkter såsom möbel- och byggbeslag samt av verktyg och elektroniska produkter såsom elektroniska lås- och identifikationssystem av alla slag samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Häfele GmbH & Co KG Tyskland filial Sverige är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Häfele GmbH & Co KG Tyskland filial Sverige och det är följande personer, Johansson, Thomas Peter som är född 1953 och har titeln VD, Svensson, Hans Lennart Oscar som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Häfele GmbH & Co KG Tyskland filial Sverige är 516404-2284.