Salong Lilian, Lilian Fredriksson

Kalmar län

Information

440103-XXXX är organisationsnummer för bolaget Salong Lilian, Lilian Fredriksson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Lilian, Lilian Fredriksson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nybro som är den kommunen som Salong Lilian, Lilian Fredriksson finns i.

Salong Lilian, Lilian Fredriksson har varit registrerat sedan 1967-06-26 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Lilian, Lilian Fredriksson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Salong Lilian, Lilian Fredriksson är och det finns flera bolag i Nybro som också är .

Firmatecknare för Salong Lilian, Lilian Fredriksson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Lilian, Lilian Fredriksson så kan ni göra det på telefon genom 0481-10839 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Lilian, Lilian Fredriksson och det är Fredriksson, Lilian Solveig Linnea som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,