Still Crazy Musik Handelsbolag

Kalmar län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Nybro och Still Crazy Musik Handelsbolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Still Crazy Musik Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Still Crazy Musik Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Still Crazy Musik Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-10-29. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Nybro där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Still Crazy Musik Handelsbolag ska trivas.

Still Crazy Musik Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-21. I Nybro så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva framförande av dans och underhållnings- musik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Still Crazy Musik Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Still Crazy Musik Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Nybro.

Vill man komma i kontakt med Still Crazy Musik Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0481-50068.

Firma tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Still Crazy Musik Handelsbolag är Rundström, Oskar Sven-Inge som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Rylander, Eva Pia Christina som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Still Crazy Musik Handelsbolag har 969689-1358 som sitt organisationsnummer.