Nybroortens Förenade Taxi Kommanditbolag

Kalmar län

Information

969676-2708 är organisationsnummer för verksamheten Nybroortens Förenade Taxi Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nybroortens Förenade Taxi Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Nybro som är den kommunen som Nybroortens Förenade Taxi Kommanditbolag finns i.

Nybroortens Förenade Taxi Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2002-11-21 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nybroortens Förenade Taxi Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-16.

Nybroortens Förenade Taxi Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Nybro som också är .

Firmatecknare för Nybroortens Förenade Taxi Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Nybroortens Förenade Taxi Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0481-14444 eller genom brev på följande adress:
Bosgård 202, 382 92, Nybro

Taxi och transportjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Nybroortens Förenade Taxi Kommanditbolag och det är Nilsson, Rolf Carl Gustav som är född 1965 och har titeln Komplementär, Nilsson, Ingela Susanne som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare,