Samantha Engineering Handelsbolag

Kalmar län

Information

916528-0570 är organisationsnummer för verksamheten Samantha Engineering Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Samantha Engineering Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nybro som är den kommunen som Samantha Engineering Handelsbolag finns i.

Samantha Engineering Handelsbolag har varit registrerat sedan 1987-03-20 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Samantha Engineering Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Samantha Engineering Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Nybro som också är .

Firmatecknare för Samantha Engineering Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Samantha Engineering Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0481-10306 eller genom brev på följande adress:
Joelsg. 18, 382 34, Nybro

Konstruktion, reparation samt försäljning av maskiner och motordetaljer till motorfordon och motorer samt tillverkning av specialmaskiner inom träbearbetningsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Samantha Engineering Handelsbolag och det är Sjöqvist, Åke Mikael som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Tondel, Elisabeth Marie-Heléne som är född 1962 och har titeln Bolagsman,