Hem & Sy Handelsbolag

Kalmar län

Information

916423-7308 är organisationsnummer för bolaget Hem & Sy Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hem & Sy Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nybro som är den kommunen som Hem & Sy Handelsbolag finns i.

Hem & Sy Handelsbolag har varit registrerat sedan 1983-09-30 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hem & Sy Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Hem & Sy Handelsbolag är och det finns flera bolag i Nybro som också är .

Firmatecknare för Hem & Sy Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Bo Magnusson.

Vill ni komma i kontakt med Hem & Sy Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0481-15240 eller genom brev på följande adress:
Hornsg. 24, 382 40, Nybro

Försäljning symaskiner nya och begagnade, dammsugare, hushålls- maskiner och tyger m m. Service och reparationer av maskiner

Det finns olika personer som har en koppling med Hem & Sy Handelsbolag och det är Magnusson, Bo Hilding Magnus som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Magnusson, Vivi Ebba Maria som är född 1921 och har titeln Bolagsman,