Handelsbolaget ARTO-maskiner

Kalmar län

Information

916421-1196 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget ARTO-maskiner. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget ARTO-maskiner är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Nybro som är den kommunen som Handelsbolaget ARTO-maskiner finns i.

Handelsbolaget ARTO-maskiner har varit registrerat sedan 1975-11-25 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget ARTO-maskiner så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Handelsbolaget ARTO-maskiner är och det finns flera verksamheter i Nybro som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget ARTO-maskiner är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget ARTO-maskiner så kan ni göra det på telefon genom 0481-20000 eller genom brev på följande adress:
Ärngisslahyltan 224, 382 94, Nybro

Idka handel samt utföra transporter och byggnadsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget ARTO-maskiner och det är Rhudin, Arne Ingvar som är född 1928 och har titeln Bolagsman, Rhudin, May Stina Linnéa som är född 1928 och har titeln Bolagsman,