Megafoto Fotokemika

Kalmar län

Information

730308-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Megafoto Fotokemika. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Megafoto Fotokemika är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nybro som är den kommunen som Megafoto Fotokemika finns i.

Megafoto Fotokemika har varit registrerat sedan 2005-09-21 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Megafoto Fotokemika så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Megafoto Fotokemika är och det finns flera verksamheter i Nybro som också är .

Firmatecknare för Megafoto Fotokemika är följande:

Vill ni komma i kontakt med Megafoto Fotokemika så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av fotoprodukter, utrustning, bilder, material.

Det finns olika personer som har en koppling med Megafoto Fotokemika och det är Tomic, Boris som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,