Flano-Design

Kalmar län

Information

Flano-Design hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Nybro som är den kommunen där Flano-Design finns. I Nybro så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. Flano-Design tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Flano-Design har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Flano-Design så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0480-22345.

Nybro arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Flano-Design har idag 700901-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Flano-Design

Handel med, tillverkning och design av flanellografsagor och sånger samt flanellograftavlor. en flanellograftavla är en med flanell eller filt kädd tavla som avänds vid undervisning, före- drag, demonstrationer och dylikt. på tavlan kan man sätta upp bilder, med klädd baksida, som man sedan sjunger om eller diskuterar kring. design av egna gratulationskort med olika teman, med kundens egna fotografier på.

I Flano-Design så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kvillner, Eva Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .